Agro Pet 2019 d.o.o, veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce ,aktivno je počela sa radom 2019. godine.

Višegodišnjim poslovanjem,porodično preduzeće Agro Pet, se razvilo u firmu koja danas zapošljava 10 ljudi,poseduje magacin,teretna vozila,izložbeni prostor i ostala sredstva neophodna za obavljanje svoje delatnosti na najbolji način.

Danas Agro Pet u svojoj ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda za kućne ljubimce iz proizvodnih programa nekih od najprestižnijih evropskih i svetskih proizvodjača ,kao sto su Platino, King,Berci,Dr Mag,Pongo,Benelux itd.
Kvalitet proizvoda koje nudimo nam je veoma važan ,tako da i oni manje poznati brendovi koje prodajemo ne zaostaju mnogo po svom kvalitetu u odnosu na poznatiju konkurenciju.
Trudimo se da odnos cene i kvaliteta proizvoda koje prodajemo bude maksimalan kako bi krajnje mušterije u svakom pogledu bile zadovoljne.

Dugogodišnjim radom stekli smo veliki broj mušterija ,tako da danas Agro Pet snabdeva veliki broj prodavnica za kućne ljubimce,trgovinskih radnji i poljoprivrednih i veterinarskih apoteka.

Sve što vidite na stranicama prezentacije ,možete naći i u našem Pet Shopu PONGO ,koji se nalazi u Novim Banovcima(naselje Kablar), Beogradska 85.